Jessica Alban paljasti terveysvinkkinsä – yksi neuvo ylitse muiden

Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

36-vuotias Jessica Alba näyttää todella upealta eikä ihmekään, sillä nainen syö terveellisesti ja hoitaa ihoaan myös parhaimmilla luonnonkosmetiikkatuotteilla. Nyt parhaillaan kolmatta lastaan odottava näyttelijätär kertoo attn: -kanavan kuvaamalla videolla omat vinkkinsä terveyden suhteen.

Jessica Alba muistuttaa YouTube-videolla ihmisiä syömään monipuolisesti ja terveellisesti. Alban mukaan ruokavalio saa myös sisältää herkkuja, kunhan kohtuus muistetaan pitää kaikessa. Moni tekee ensimmäisen virheen annoskoossa, joka on kasvanut vuosien varrella todella suureksi siitä huolimatta, että ihmiset eivät tarvitsisi enempää ravintoa kuin aiemminkaan.

Alban mukaan annoskoko tulisi pitää maltillisena ja aterian tulisi sisältää aina kaikkea ravitsevaa. Aterian liian suuren koon lisäksi moni tekee virheen siinä, että syö esimerkiksi runsaskalorisia pähkinöitä koko pussillisen kerralla tai suuren pihvin, vaikka proteiinin lähteen tulisi lautasella olla noin henkilön oman kämmenen kokoinen.