Kylie Jennerin televisiosarja floppasi rajusti – pyysi siskot apuun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianin perheen kuopus, Kylie Jenner, sai äskettäin oman tositelevisiosarjan nimeltään Life Of Kylie. Sarjaa on kuvailtu jo muutaman jakson perusteella tylsäksi ja liian käsikirjoitetuksi. Kris Jenner on kutsunut muut Kardsahianit apuun.

RadarOnline kertoo Kris Jennerin olevan paniikissa nuorimman lapsensa televisiosarjan flopattua. Kun muut Kardashianin perheestä kertovat ohjelmat ovat keränneet viikoittain miljoonayleisöä, on Life Of Kyliellä ollut ainoastaan 666.000 katsojaa. Kris Jenner on nyt pyytänyt Kim, Khloe ja Kourtney Kardashiania promoamaan sarjaa sosiaalisessa mediassa.

Kylien ystävät ovat kertoneet parikymppiselle yrittäjänaiselle, että ehkäpä hänen kannattaa unohtaa tositelevisiossa esiintyminen ja keskittyä ainoastaan bisneksiinsä. Kylie Jenner on onnistunut luomaan jättiomaisuuden kosmetiikkatuotteillaan sekä kiinteisöbisneksillään.