Nicole Scherzingerin rinnat varastivat huomion – veneili tiukassa topissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pussycat Dolls -tyttöbändistä noussut laulaja ja X Factor -tuomarinakin toiminut Nicole Scherzinger tunnetaan vahvasta lauluäänestään ja tyrmäävän kauniista ulkonäöstään. Nyt supertähti on kuvattu lomailemassa merellisissä maisemissa.

Laulajana ja X Factorin tuomarina suomalaisillekin tutuksi tullut poptähti oli pukeutunut tiukkaan punaiseen toppiin, joka nosti hänen povensa kuin tarjottimelle. Nicole kompuroi hieman noustessaan veneeseen, mutta onnistui lopulta pääsemään sisään.

Äskettäin Nicole Scherzinger näytti The Real Daytime -ohjelman vieraana, että hän osaa imitoida monien tunnettujen naistähtien lauluääniä todella osuvasti. Ohjelman juontajat olivat kuulleet naisen imitointitaidoista, minkä vuoksi he olivat halunneet, että nainen esittelee taitojaan ohjelman kuvauksissa. Scherzinger imitoi yleisön edessä muun muassa Alanis Morissettea, Shakiraa ja Britney Spearsia laulamalla eri kappaleita.

Splash
Splash
Splash