Onko Kendall Jenner jo liian laiha? Aloitti vaarallisen 500 kilokalorin dieetin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muodin parissa uraa luova Kendall Jenner työskentelee tällä hetkellä vakituisesti La Perla -nimisen alusvaatebrändin mainoskasvona. Pian 22 vuotta täyttävä tummaverikkö noudattaa lähipiirinsä mukaan vaarallista dieettiä, jonka aikana saa syödä vain 500 kilokaloria päivässä. Aikuisen tyypillinen energiantarve on 2.000-3.000 kilokaloria.

RadarOnlinen mukaan Kendall Jennerin lähipiiri on huolestunut naisen nykyisestä ruokavaliosta. Mallina työskentelevä neitokainen käyttää ravintonaan pääosin smoothieita sekä pähkinöitä ja marjoja. Hänen ateriansa ovat lähinnä lastenannoksia. Ulkonäöstään tarkka nainen kieltäytyy järjestelmällisesti muun muassa ylimääräisten hiilihydraattien nauttimisesta.

Moni on kiinnittänyt huomiota Kendall Jennerin erittäin hoikkaan ulkonäköön. Lähipiirissä pelätään, että naisen ruokavalio on muuttunut terveydelle vaaralliseksi, koska kaloreiden lisäksi nainen juo litratolkulla kahvia nälkänsä taltuttaakseen.

peep the adidas tho

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

jet lag

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

🇺🇸

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on