Kiekkokausi alkaa – Tapparalle povataan mestaruuksien hattutemppua

Urheilu · Stara.fi

Tampereen Tappara lähtee ylivoimaisena suosikkina perjantaina starttaavaan jääkiekon Liiga-kauteen 2017-2018. Suomen jääkiekon pääsarjasta alettiin puhua SM-liigana vuonna 1975. Tuon jälkeen kolmen kullan putkeen ovat yltäneet vain Tappara ja TPS. Nyt Tappara hakee toista samanlaista putkea.

– Tappara on ollut viime vuosina siinä määrin vakuuttava kone, että kolmas peräkkäinen mestaruus ei olisi enää edes yllätys. Joukkue ohitti viime keväänä Ilveksen 16 mestaruuden ennätyksen, ja nyt oletamme luvun vain kasvavan, kansainvälisen peliyhtiön asiantuntija Juha Kvist kertoo.

Alkava liigakausi on saanut fanit odottamaan kauden alkua kuumeisesti. Useiden vedonlyöntiyhtiöiden mukaan Tappara on ylivoimainen ennakkosuosikki alkavan kauden mestariksi. Toiseksi suurin todennäköisyys annetaan JYPille ja kolmanneksi suurin HIFKille. Yhtiöt uskovat vähiten Kalpan mestaruuteen.