Hurja kuva! Golfaajat pelaavat metsäpalon vieressä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Oregonin osavaltiota ovat koetelleet tuhoisat metsäpalot. Eagle Creekin ja Indian Creekin tulipalojen yhdistyttyä liekeissä on metsää yli 12 000 hehtaarin alueelta.

Tulipalojen myötä verkossa on levinnyt paikallisella golfkentällä otettu kuva. Siinä joukko miehiä pelaa golfia valtavan metsäpalon riehuessa heidän taustallaan. Kuva levisi muun muassa Reddit-sivustolla.

Monet ovat luulleet sosiaalisessa mediassa jaettua kuvaa syystäkin photoshopatuksi. Kyseessä on kuitenkin pelaamassa olleen Brandon Crawfordin mukaan aito kuva. Toistaiseksi on epäselvää, kuka otti sen.

– Kuvat eivät todellakaan ole tekaistuja. Kun aloitimme pelin, palo oli ehkä lähikaupan kokoinen. Toisen reiän jälkeen tilanne oli jo lähtenyt äysin käsistä, Crawford kuvaili Oregon Live -uutissivustolle.

Beacon Rockin golfkentän Facebook-sivulla jaettu kuva otettiin pelin 9. reiän aikana. Vaikka metsäpalo näyttää riehuvan aivan pelaajien lähellä, oli se noin 1,6 kilometrin päässä heistä. Golfkentän ja metsän välissä sijaitsee Columbian joki.

 

Our golfers are committed to finishing the round!

Publié par Beacon Rock Golf Course sur mercredi 6 septembre 2017

View post on imgur.com