Kilpikonna yllätti – lähti uimaan huimaa vauhtia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kun jollekin hitaalle asialle mietitään metaforaa eläinmaailmasta, monille tulee heti ensimmäisenä mieleen kilpikonna. Normaalisti hitaat kilpikonnatkin pääsevät kuitenkin välillä yllättämään liikkuessaan yllättävän ketterästi ja nopeasti.

Aiemmin videolla nähtiin hauska tilanne, jossa kilpikonna yllätti ja hyökkäsi yllättävän nopeasti sen edessä olevaa ihmistä kohti kurkottamalla kaulaansa. Nyt videolla nähdään miten pieni kilpikonna ampaisee ihmisen kädestä veteen.

Mies on kuvannut videolle miten hän on vapauttanut pienen kilpikonnan. Kilpikonna istuu miehen käden päälle ja mies laskee sen veteen. Heti kun pieni kilpikonna on veden varassa, se lähtee uskomattomalla vauhdilla eteenpäin ja ui ihmisen silmien näkyvistä pois.