Lady Gaga perui konserttinsa – osti faneille lohdutukseksi pizzaa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Lady Gagan kanadalaisfanit joutuivat pettymään viime maanantaina. Sairastumisen myötä laulaja joutui perumaan Montrealin Bell Centreen suunnitellun esiintymisensä.

Lady Gaga päätti kuitenkin tarjota William Gray Montreal -hotellin eteen kerääntyneille faneilleen lohdutusta. Hän tilasi heille pizzaa ja jakoi faneille nimikirjoituksia kiitokseksi tuesta. Ihmiset myös lauloivat heitä tervehtimään ilmestyneelle tähdelle.

Twitterissä nähtiin lukuisia kuvia ja videoita, joissa poptähden fanit nauttivat saamastaan ilmaisesta pizzasta. Huffington Post -sivuston mukaan Gaga kärsi hengitysinfektiosta ja kurkunpään tulehduksesta, minkä vuoksi hän ei pystynyt esiintymään Montrealissa.

Lady Gagasta kertova dokumenttielokuva, Gaga: Fice Foot Two saa ensi-iltansa Netflixissä syyskuussa. Hän tulee tähdittämään myös Bradley Cooperin ohjaamaa uutta versiota Tähti on syntynyt -elokuvasta.