Opossumi löysi tiensä kaupan puutarhaosastolle – nautiskeli valikoimasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikassa elävät opossumit eli pussirotat ovat veikeän näköisiä eläimiä, joilla on samankaltainen pitkä häntä kuin rotilla. Nyt verkossa ihastuttaa hauska pussirotta, joka on löytänyt tiensä rautakaupan puutarhaosastolle.

Australian Brisbanessa sijaitsevassa rautakaupassa on puutarhaosasto. Videolla nähdään hauska tilanne, kun asiakkaat ovat löytäneet osaston sisältä nälkäisen opossumin. Opossumi oli syönyt kaikessa rauhassa tomaatti- ja mansikkaistutuksia eikä sillä näyttänyt olevan mihinkään kiire.

Hetki sitten verkossa levisi video, jossa nähtiin rannalla kävelevä opossumiemo, jossa roikkui kiinni noin kymmenen poikasta. Tämän opossumin kohdalla ravinnon hankkiminen yksin näyttää olevan kuitenkin hieman vikkelämpää ja ovelampaa.