Raskausarvistaan epävarmat ammattilaisen kuviin – lopputulos herkisti

Lifestyle StaraTV · Annukka Heikkilä

Aiemmin julkkisten nähtiin lähtevän mukaan sosiaalisen median kampanjaan, jossa tunnetut mallikaunottaret esittelivät ylpeänä reisissään näkyviä mustelmia ja sisäreisissä olevia raskausarpia. Kuvat saivat paljon ylistystä ja monet naiset huokaamaan helpotuksesta nähtyään, että myös hoikilla huippumalleillakin on raskausarpia.

Nyt kolme naista pääsivät ammattilaisen kuvattavaksi kuviin, joiden tarkoitus oli esitellä heidän kehossaan olevia raskausarpia. Naiset kertoivat Boldly-kanavan julkaisemalla videolla aina häpeilleensä raskausarpiaan, joiden pitikin nyt olla kuvissa yllättäin huomion keskipisteenä.

Kuvat nähtyään naiset huomasivat, että heidän raskausarpensa eivät olekaan niin suuri asia kuin he olivat aiemmin ajatelleet. Kasvaminen on väistämätön ja luonnollisin asia maailmassa, minkä aiheuttamia merkkejä ei kenenkään tulisi hävetä.