Röyhkeä lokki syyllistyi myymälävarkauteen – mukaan päätyi sipsipussi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lokit eivät juurikaan kunnioita lakeja. Kuten monille on tullut erityisesti kesäaikaan selväksi, ne eivät juurikaan kainostele varastaa ruokaa ihmisten silmien edestä.

Tuoreella Yotube-videolla seurataan lokin myymälävarkautta. Röyhkeä lintu astelee sisään Iso-Britannian South Shieldsissä sijaitsevaan ruokakauppaan, tietäen selkeästi mitä se on tekemässä. Lintu nimittäin kävelee suoraan perunalastuhyllylle.

Lokki nappaa hyllystä sipsipussin ja kipittää nopeasti ulos kaupasta. The Shields Gazette -sivuston mukaan kyseessä ei ole missään nimessä harvinainen näky kyseisessä Greggs-ruokakaupassa. Siellä ikuistettiin nimittäin vuosi sitten videolle täysin samanlainen siivekkään suorittama rikos.