Tarjoilija teki ennätyksen – kantoi 29 tuoppia kerralla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yksi tarjoilijoiden tärkeimmistä taidoista on kantaa ateriat ja juomat asiakkaalle ilman läikyttelemistä. Saksalainen Oliver Strümpfel kantoi äskettäin kerralla 29 litran tuoppia olutta 40 metrin pituisen matkan. Hän teki maailmanennätyksen.

Saksalainen tarjoilija esitteli suoritustaan Abensbergissä järjestetyssä oluttapahtumassa. Oliver Strümpfel oli yrittänyt kantaa 31 tuoppia, mutta yksi oluttuopeista putosi ja toinen menetti yli kymmenen prosenttia sisällöstään. Siksi miehen oluenkantoennätykseksi kirjattiin 29 tuoppia, DW-sivusto uutisoi.

Ennätysmäärä olutta painoi noin 70 kilogrammaa. Mies kertoo treenanneensa tuoppien kantamista kuntosalilla puolen vuoden ajan 3-4 kertaa viikossa. Ensi vuonna hän aikoo rikkoa oman ennätyksensä ja harjoittelu on jo alkanut.