David Hasselhoff osti luksuslukaalin paratiisisaarelta – tältä näyttää sisältä!

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä ja poptähti David Hasselhoff julkaisi aiemmin tänä vuonna uutta musiikkia Guardians’ Inferno -kappaleen muodossa. Retrohenkinen discokappale kuultiin Marvelin Guardians of the Galaxy vol 2 -elokuvan lopputeksteissä. Nyt hän on ostanut uuden asunnon.

David Hasselhoff osti itselleen ja perheelleen luksusluokan talon Indonesiassa sijaitsevalta Gili Meno -paratiisisaarelta Balin itärannikolta. Asiasta uutisoineen Mail Onlinen mukaan Hasselhoff on jo pitkään pitänyt kyseisestä saaresta. Hän aikoo viettää uudessa talossaan tänä vuonna viisi viikkoa kihlattunsa Hayley Robertsin kanssa.

David Hasselhoff oli mukana cameo-roolissa tänä keväänä ensi-iltansa saaneessa Marvel-seikkailussa. Mies on myös esiintynyt viime vuosina elokuvissa Sharknado 4 ja Kung Fury sekä ollut mukana Nelosen Talent Suomi -sarjan tuomaristossa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash