Ivanka Trump kutsuu isäänsä: ”Daddy!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin 35-vuotias tytär Ivanka Trump kutsuu isäänsä hellittelynimellä. Donald Trump paljasti äskettäin Pohjois-Dakotassa puhuessaan, että Ivanka Trump kutsuu isäänsä nimellä ”daddy” eli vapaasti suomennettuna sanalla isi.

Harva aikuinen kutsuu isäänsä isiksi. Yhdysvaltain valtion päämiehen tytär tekee niin. Donald Trump on mielissään lapsensa halusta osallistua Valkoisen talon toimintaan ja päätöksentekoon. 71-vuotiaalla presidentillä on läheinen suhde tyttäreensä, Mirror uutisoi.

Ivanka Trump on luonut menestystä muodin parissa omalla vaatemerkillään. Hänen äitinsä Ivana Trump oli Donald Trumpin kanssa naimisissa vuodesta 1977-1992. Ivankalla on liitosta kaksi veljeä, Donald Jr. ja Eric Trump.