Nainen kostaa entiselle hoidolleen – jakaa miehen puhelinnumeroa ventovieraille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen Daniel Jones -niminen mies on julkaissut Twitterissä viestiketjun, joka todistaa miehen puhelinnumeron joutuneen vääriin käsiin. Asialla on hänen entinen sänkykumppaninsa. Nainen kostaa miehelle suhteen päättymisen.

Daniel Jones oli ollut naisen kanssa kaveriseksisuhteessa. Suhde kuitenkin päättyi, kun mies päätyi sänkyyn myös naisen ystävättären kanssa. Nyt neitokainen jakelee entisen seksiseuralaisensa puhelinnumeroa baarissa tapaamilleen miehille.

Nainen ei anna omaa puhelinnumeroaan ehdokkaille, joista ei pidä. Sen sijaan miehet saavat Daniel Jonesin numeron. Mies on vastaanottanut viestejä ventovierailta samaan aikaan, kun internetin naiset ihailevat häen exänsä kekseliäisyyttä.