Syksy on täynnä rentoa romantiikkaa – nauttikaa yhteisestä ajasta

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Pimenevät syysillat antavat ihastuttavan syyn kääriytyä viltin alle teekupillisen kanssa. Parisuhteessa olevien ihmisten kannattaa ottaa oma rakas kainaloon, sillä syksy on tunnelmallista ja romanttista aikaa.

Ulkona vihmova sade antaa hyvän syyn viettää koti-iltaa rakkaan kainalossa kehräten. Syksyllä nautitaan tuhtia kotiruokaa ja ylimääräisiä kilokaloreita suklaan sekä punaviinin muodossa. Voiko olla ihanampaa tapaa paeta kylmää ja pimeää ilmaa kuin se, että mutustelee lempiruokia kynttilän valossa ja katselee telkkarista suosikkisarjojen maratonia?

Pariskunnat voivat lähteä myös ruskaretkelle aurinkoisena päivänä ja tehdä nuotiopaikalle tulet vaahtokarkkien paistamista varten. Vaihtoehtoisesti voi varata poreammeella varustetun hotellihuoneen viikonlopuksi ja nauttia luksuksesta kumppanin kera. Kylvyn jälkeen voi pujahtaa pyjamaan ja peiton alle.