Christian Bale koki jälleen muodonmuutoksen – valkaisi kulmakarvansa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Christian Bale tunnetaan yhtenä Hollywoodin muuntautumiskykyisimmistä tähdistä. Nyt hän on jälleen herättänyt hämmennystä valmistautumalla uuteen rooliin silmiinpistävällä tavalla.

Bale tulee näyttelemään Yhdysvaltojen entistä varapresidenttiä, Dick Cheneyta tulevassa Backseat-elokuvassa. Tähti on paitsi lihonut roolia varten, myös valkaissut kulmakarvansa. Bale esitteli uutta tyyliään Coloradon Telluriden elokuvafestivaaleilla.

Kyseessä ei tietenkään ole ensimmäinen kerta, kun Christian Balen ulkonäkö on muuttunut dramaattisesti roolia varten. Hän laihdutti lähes vaarallisen paljon The Machinist -elokuvaa varten, ja keräsi vastaavasti lisäkiloja American Hustle -roolia varten.

Backseat-elokuvassa nähdään myös Cheneyn vaimoa näyttelevä Amy Adams, Yhdysvaltojen ex-presidentti George W. Bushia esittävä Sam Rockwell ja Steve Carell Donald Rumsfeldin roolissa. Sen ohjaa elokuvista kuten The Big Short ja Uutisankkuri: Ron Burgundyn legenda tunnettu Amam McKay.