Eva Longorian valokuva kielii raskaudesta – näyttelijä syyttää juustoa ja pannukakkuja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime vuonna José Bastonin kanssa avioon astellut näyttelijätär ja tuottaja Eva Longoria on ikuistettu valokuviin hehkuvan kauniina. Naisen terveeltä ja hieman tavallista kurvikkaammalta näyttävä vartalo on saanut raskaushuhut liikkeelle.

42-vuotias Eva Longoria on ikuistettu useissa Euroopan lomakohteissa kesän aikana. Nainen on kommentoinut pyöristyneen ulkomuotonsa johtuvan lähinnä lomalla syömistään herkuista. Nainen kertoo ahmineensa juustoa, pannukakkuja ja viiniä. Lähipiiristä kuitenkin kerrotaan RadarOnlinelle, että nainen on yrittänyt tulla raskaaksi 49-vuotiaan José Bastonin kanssa avioitumisesta lähtien.

Eva Longorialla ei ole lapsia. Nainen on aiemmissa haastatteluissa sanonut, että hänelle tulee jälkikasvua jos niin on tarkoitettu. Joidenkin lähteiden mukaan hän on käynyt hedelmöityshoidoissa. Mikäli Eva Longoria on raskaana, pitää hän sen todennäköisesti salaisuutena viimeiseen saakka.

🌞🇬🇷

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Eva Longoria on holiday in Athens 04.09.2017 (#EvaLongoria #fashion #streetstyle)

A post shared by F A S H I O N (@bedakurtizane) on