Kaksimetrinen mattopyton oli luikerrellut lapsen lelun sisään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kesällä kuumilla säillä käärmeet luikertelevat aurinkoa pakoon varjoisiin paikkoihin. Välillä varjo saattaa löytyä auton konepellin alta, grillin sisältä tai muusta yllättävästä paikasta, jossa ne pääsevät säikäyttämään ihmiset. Tällä kerralla käärme oli luikerrellut lapsen lelun sisälle.

YouTube-videolla nähdään hurja tilanne, jossa mies poistaa ison käärmeen lapsen muovisen lelulaivan sisältä. Käärme oli onnistunut luikertelemaan pihalla katoksen sisällä säilytetyn lelulaivan sisälle pienelle sykerölle. Kun käärme irrotettiin lelun sisältä, sen koko pääsi todella yllättämään.

Lelun sisältä paljastui noin 2,5-metrinen mattopyton. Käärme lähti melko vaivattomasti luikertelemaan lelun sisältä pois miesten tökkiessä sitä lelun toiselta puolelta. Vanhempien onneksi kuitenkin aikuiset olivat paikalla tekemässä löydön pienten lasten sijaan.