Kohupaljastus! Anna Nicole Smithillä oli lesbosuhde poikansa tyttöystävään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Glamourmalli Anna Nicole Smithin kuoli kymmenen vuotta sitten floridalaisessa hotellissa lääkkeiden yliannostukseen. Nyt Playboyn sivuilla poseeranneen povipommin henkilökohtainen lääkäri on paljastanut likaisia yksityiskohtia naisen elämästä.

Anna Nicole Smithin lääkäri Sandeep Kapoor on julkaissut kirjan, Trust Me, I’m A Doctor – My Life Before, During and After Anna Nicole Smith. Kirjassa paljastetaan, että Anna Nicole Smithillä oli suhde Daniel-poikansa tyttöystävän kanssa. Toisin sanoen Anna harrasti seksiä oman lapsensa kumppanin kanssa, mikä tuhosi äidin ja pojan välit. Daniel Wayne Smith kuoli lääkkeiden yliannostukseen.

RadarOnlinen mukaan Anna oli yrittänyt kertoa suhteesta pojalleen, ja kysyi silloiselta lääkäriltään apua asiassa. Lopulta Daniel sai tietää eriskummallisesta lesbosuhteesta ja romahti. Daniel kuoli kolme päivää sen jälkeen, kun Anna Nicole Smith oli synnyttänyt toisen lapsensa, Dannielynn Birkheadin. Anna Nicole Smith kuoli viisi kuukautta myöhemmin.