Rakkaus pukee Katie Holmesia – nainen hehkuu onnea

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Katie Holmes ja Jamie Foxx on nähty ensimmäisen kerran yhdessä jo viisi vuotta sitten, mutta silloin pariskunta kiisti suhteensa. Nyt Holmes ja Foxx on nähty ensimmäistä kertaa julkisesti yhdessä, kun pariskunta oli kävelyllä rannalla ja pitivät toisiaan käsistä kiinni.

Rakkaus näyttää pukevan 38-vuotiasta näyttelijätärtä erinomaisesti. Holmes näyttää kuin kukkaan puhjenneelta kaunottarelta hehkuessaan onnea ja iloa mustassa kesämekossaan. Holmes näyttää olevan nyt todella onnellinen, mikä näkyy naisesta selvästi myös ulospäin.

Tom Cruise ja Katie Holmes erosivat vuonna 2012, minkä jälkeen Holmes ei ole julkisesti seurustellut kenenkään kanssa. Myöhemmin uutisoitiin, että Holmes olisi joutunut nopeaa avioeroa sopiessaan allekirjoittamaan sopimuksen, jonka mukaan näyttelijätär ei saa puhua Cruisen skientologia-uskosta pahaan sävyyn tai tapailla muita miehiä ennen vuotta 2017.

Splash
Splash
Splash