Tytön ensi kerta vuoristoradassa – videolla silkkaa kauhua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on monia huvittavia videoita, joissa nähdään miten ihmiset reagoivat hurjissa huvipuistolaitteissa. Omasta tahdostaan kyytiin halunneet nuoret päätyvät lopulta rukoilemaan tai menettävät kovissa vauhdeissa jopa tajunsa ja pyörtyvät. Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa tyttö menee vuoristorataan.

Jenna Korsten on kuvannut ystäviensä ja perheensä iloksi videon, jossa hän nauttii vuoristoradan kyydistä yhdessä ystäviensä kanssa. Tyttö on ottanut hyvän asennon ja on iloisella mielellä vuoristoradan noustessa ihastellen samalla kauniita maisemia ja odotellen hauskaa kyytiä, joka hänellä on vielä edessä.

Kaikki muuttuu kuitenkin silmänräpäyksessä kun vuoristoradan juna kääntyy alaspäin ja alkaa keräämään vauhtia. Tyttö huutaa kauhusta niin kovaan ääneen kuin vain suinkin pystyy, lausuu rukouksia ja huutaa äitiään apuun. Kyyti ei tainnutkaan olla niin nautinnollinen kuin tyttö oli ajatellut.