Aave vainoaa poptähteä – nyt se ilmestyi myös videoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen poptähti Mozhdah Jamalzadah on huolestunut hyvinvoinnistaan, kun mystinen aave on alkanut vainota häntä. Nyt naiselta näyttävä aave on tallentunut jo sosiaalisen median kuviinkin, kun hän julkaisi itsestään selfievideon Instagramissa.

https://www.instagram.com/p/BYlicJFne2Z/

31-vuotias Jamalzadah kuvasi itseään Kanadan Vancouverissa sijaitsevassa levytysstudiossa, kun hänen taakseen ilmestyi mystinen hahmo, jota studiossa ei laulajan mukaan todellisuudessa ollut.

Samaisessa studiossa aave on ilmestynyt hänelle aiemminkin, ja Mozhdah on kertonut olevansa huolissaan tilanteesta. Hän kertoo tuntevansa jonkinlaisen hahmon läsnäolon studiossa. Nyt myös poptähden someseuraajat ovat niin ikään huolestuneita Jamalzadahia vainoavasta ilmiöstä.