Ruotsalaismallin rohkea asu käänsi katseet – kuin ikkuna poveen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Skandinaavinen kauneus pärjää hyvin mallimaailmassa, sillä vaaleaihoiset ja blondit kaunottaret saavat usein helposti keikkoja eri brändeiltä. Ruotsalaissyntyinen Elsa Hosk on Victoria’s Secret -malli, joka on onnistunut tekemään jo usean vuoden ajan menestyksekästä malliuraa.

Eilen Elsa juhli Harper’s BAZAAR -lehden kutsuvierasjuhlissa New Yorkin The Plaza Hotellissa, jonne hänet kuvattiin saapumassa upeassa ja rohkeassa asussa. Läpikuultavan verkkoasun kruunasi etumukseen suunniteltu aukko.

28-vuotias ruotsalainen Elsa Hosk on nähty uransa aikana esimerkiksi Diorin, Dolce & Gabbanan, Ungaron, Lilly Pulizerin ja Guessin muotinäytöksissä sekä kuvissa. Vuonna 1988 syntynyttä Elsaa on viime vuosina nähty Victoria’s Secretin näytöksissä catwalkilla pitkine säärineen. Näyttävä neitokainen on aiemmin pelannut koripalloa ammattilaisena.

Splash
Splash
Splash
Splash