Jim Carreyn haastattelu kummastuttaa – haukkui julkkikset turhiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Harper’s Bazaar laukaisi New Yorkin muotiviikot käyntiin näyttävällä tapahtumalla, jonne saapui suuri joukko eturivin julkkiksia. Punaisella matolla käveli myös näyttelijä Jim Carrey, jonka haastattelu leviää nyt viraalina netissä.

Bazaar Icons 2017 -nimiseen tapahtumaan oli kutsuttu lukuisia julkisuuden henkilöitä. E! Newsin reportteri Catt Sadler otti haastateltavakseen komediaelokuvista tutun näyttelijän Jim Carreyn. Mies kiersi ensin ympyrää toimittajan ympärillä, kunnes töksäytti tapahtuman ja siihen osallistuvien ihmisten olevan yhdentekeviä.

– Tällä tapahtumalla ei ole mitään merkitystä. Halusin osallistua kaikista yhdentekevimpään tapahtumaan ja nyt olen täällä, Jim Carrey napautti.

Hänen mukaansa ikonit ovat turhanpäiväisiä. Sen sijaan mies kunnioittaa aitoja persoonallisuuksia. Hänen mukaansa olemassa olon merkitys on syvempi kuin se, mitä ihmiset esittävät. Sadler meni silminnähden hämilleen Carreyn kommenteista ja siitä, ettei mies yrittänyt esittää väkisin muuta kuin on. Jim Carrey kertoi hiljattain saaneensa henkisen herätyksen.

Jim Carrey Sounds Off on Icons and More at NYFW 2017

Well, you definitely can't say that Jim Carrey is Here gives a boring interview…

Publié par E! News sur samedi 9 septembre 2017