Tosielämän Dude, Where’s My Car? Känniääliö myi autonsa kaljarahan takia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uusiseelantilainen mies oli herännyt kuumottavassa krapulassa. Hän huomasi pian autonsa hävinneen pihalta ja soitti asiasta poliisille tehdäkseen rikosilmoituksen autovarkaudesta. Selvisi, että mies oli myynyt autonsa tuhdissa humalassa saadakseen rahaa olutta varten.

Auton 480 eurolla ostanut henkilö oli tarkastanut seuraavana päivänä valtion ylläpitämästä rekisteristä, että hän ei ostanut varastettua ajoneuvoa. Poliisi oli ehtinyt tehdä entisen omistajan ilmoituksen perusteella etsintäkuulutuksen autosta. Vyyhti alkoi selvitä, kun auton humalaiselta ja oluenhimoiselta veijarilta ostanut mies otti yhteyttä poliisiin, New Zealand Herald uutisoi.

Poliisi ilmoitti autovarkaudesta ilmoittaneelle uusiseelantilaiselle, että mies oli itse myynyt ajoneuvonsa edellisenä päivänä kännipäissään. Ostaja ja myyjä saivat selvittää loppusotkun ilman poliisin apua. Tarina muistuttaa etäisesti vuonna 2000 ilmestynyttä komediaelokuvaa Dude, Where’s My Car.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.