Karavaanari kiihdytti liikaa – raju onnettomuus videolle

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Täydessä lastissa ollut rekkamies on kuvannut videolle rajun onnettomuuden, jossa häntä ohittamaan lähtenyt maastoauto on singonnut tieltä ulos. Auton perässä ollut asuntovaunu alkoi heittelehtiä kovassa vauhdissa.

Washingtonin osavaltiossa rekkalastia kuljettanut mies on kuvannut autonsa kojelautakameralla onnettomuuden, jossa karavaanarin perässä vetämä asuntovaunu on lähtenyt hallitsemattomasti heittelehtimään. Vaunu veti lopulta maastoauton mukanaan pientareelle jättäen jälkeensä valtavan hiekkapilven.

Kyydissä ollut isä ja kaksi poikaa selvisivät onnettomuudesta hengissä. Emme tiedä mikä alueella oli nopeusrajoitus, mutta rekka oli kulkenut noin sadan kilometrin tuntivauhtia. Suomessa asuntoautoilla ja -vaunuilla on koosta riippuen 80 tai 100 kilometriä tunnissa olevat rajoitukset.