Mariah Carey uskoi faneja – haluaa nyt laihduttaa ammattilaisten avulla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin popdiiva Mariah Careyn fanien suuttuneen naisen photoshopattujen kuvien takia. Laulaja on hieman pyöristynyt vuoden aikana, mutta hänet on silti muokattu paper-lehden kansikuvaan hoikan näköiseksi. Mariah otti neuvosta vaarin.

Mariah Carey etsii parhaillaan sopivaa kuntoilulaitosta itselleen, jossa hän voisi karistaa tehokkaasti vuoden aikana kertyneet kilot. 47-vuotias laulaja etsii paikkaa, jossa olisi ammattitaitoiset kuntovalmentajat ja kokit. Hän haluaa suorittaa noin kymmenen kilon painonpudotuksen tehokkaasti, mutta terveellisesti.

47-vuotias laulaja aikoo kirjautua keskukseen sisälle heti aikataulujen salliessa. Hän myöntää, että entiset vippaskonstit eivät ole enää tehonneet kahden lapsen äidin liikakiloihin. Aiemmin hän on käynyt rasvaimussa ja kuntosalilla, nyt hänen ongelmakseen on muodostunut epäterveellinen syöminen. Kontrolli on kadonnut stressin myötä, Femail First uutisoi.