Scott Disickin bileputki päättyi sairaalareissuun – menetti lastensa huoltajuuden

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rikkaat Kardashianit -televisio-ohjelmasta myös suomalaisille tutuksi tullut raikulipoika Scott Disick on nähty kymmenien eri naisten kainaloissa Kourtney Kardashianista eroamisen jälkeen. Mies toimitettiin äskettäin sairaalaan ambulanssilla.

RadarOnline kertoo Scott Disickin vartijan saaneen julkkismieheltä tekstiviestin, jossa hän pyysi apua. Disick halusi päästä sairaalaan. Henkivartija soitti hermoromahduksen saaneelle miehelle apua, ja Scott Disick vietti muutaman päivän sairaalapedissä maaten.

Scott Disickin ex-tyttöystävä Kourtney Kardashian kiirehti sairaalapedissä makaavan miehen luokse. Miehen hyvinvointi romahti todennäköisesti rankan bileputken päätteeksi. Ystävät ovat sanoneet, että Scott Disick on pohjalla.

Nyt Kourtney Kardashian on päättänyt, ettei Scott saa viettää aikaa lastensa kanssa muuten kuin valvotuissa olosuhteissa, RadarOnline jatkaa. Pariskunnalla on kolme lasta, seitsemänvuotias Mason, viisivuotias Penelope ja kaksivuotias Reign.

Julkkispari Scott Disickin ja Kourtney Kardashianin yhdeksän vuotta kestänyt seurustelu päättyi vuonna 2015, kun railakkaasti juhlinut perheenisä yllätettiin puristelemassa ex-tyttöystävänsä takapuolta. Scott sai lastensa tapaamisoikeuden takaisin, kun oli viettänyt kuukauden pituisen hoitojakson kuuluisassa Cliffside Malibu -vieroitushoitolassa. Hän kuitenkin retkahti uudestaan ryyppäämään.

Fuck a jet ski

A post shared by Scott Disick (@letthelordbewithyou) on