Tinder Suomen tuottavin sovellus – uusi ominaisuus nosti ykkössijalle

Digi Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Treffisovellus Tinder on ottanut käyttöönsä uuden Gold-version, jonka käyttäjille annetaan mahdollisuus tutustua kaikkiin heistä tykänneisiin sinkkuihin. Maksullinen palvelu on nostanut Tinderin yhdeksi maailman tuottavimmista sovelluksista.

Elokuun lopussa App Storeen ladattu Tinder Gold on osoittautunut jättimenestykseksi. Deittisovelluksen kultajäsenyys antaa käyttäjille mahdollisuuden selata henkilöiden profiileja, jotka ovat pyyhkäisseet heidän kohdallaan oikealle. Sen jälkeen käyttäjä voi valita, kenen kanssa muodostaa matchin.

Ilmaisena deittisovelluksena tiensä aloittanut Tinder tarjoaa Gold-versiota 16,49 euron kuukausihintaan. Markkinoilla on tähänkin asti ollut sovelluksia, joilla Tinder-tykkäykset saa näkyviin. Ne eivät kuitenkaan ole olleet virallisia Tinderin hyväksymiä sovelluksia. Tinder Goldissa on mukana myös kaikki Tinder Plus -palvelun ominaisuudet. Näitä ovat rajattomat pyyhkäisyt, edellisen pyyhkäisyn peruminen, supertykkäykset ja Tinder Boost.