Vaginansa leikannut Farrah Abraham lomailee – poseerasi pelkissä alusvaatteissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aikusiviihdenäyttelijänä, televisiotähtenä ja seurapiirijulkkiksena tunnettu Farrah Abraham on turvautunut usein kauneuskirurgiaan ulkonäköään muokatakseen. Teini-ikäisenä esikoisensa saanut Abraham on nyt esitellyt uutta ulkonäköään Meksikossa.

Farrah Abrahamin seuraajat ovat moittineet kouluikäisen lapsen äitiä, koska hän on ollut lomaillut Meksikon Tulumissa erikoisessa loma-asussa. Nainen poseerasi kameralle pelkästään alusvaatteisiin pukeutuneena. Hän on myös värjännyt hiuksensa kirkkaan punaiseksi.

MTV-televisiokanavan teiniäideistä kertovasta realityohjelmasta julkisuuteen noussut Farrah Abraham kertoi äskettäin ottaneensa vaginaan nuorennusleikkauksen. 26-vuotias nainen kertoi vaginan pienentämisen jälkeen tuntevansa itsensä kymmenen vuotta nuoremmaksi. Emäntintä voi myös treenata kireämmäksi, mikäli ei halua suorittaa tiukentavaa toimenpidettä kauneusklinikalla.

Swing swing #Tulum #cancun 😘💋

A post shared by Farrah Abraham (@farrah__abraham) on