John Travolta pelasti perheen hurrikaanilta – lensi yksityiskoneella turvaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä John Travolta on myös ammattitaitoinen lentäjä. Hänellä on omistuksessaan useita lentokoneita ja jopa oma, kotinsa pihalla sijaitseva yksityinen kiitorata. Nyt liikennelentäjän lupakirjasta on ollut hyötyä, sillä huippunäyttelijä on lennättänyt perheensä turvaan hurrikaani Irman tieltä Floridasta.

John Travolta, hänen vaimonsa Kelly Preston ja perheen kaksi lasta ovat päässeet turvaan Floridassa jylläävältä luonnonkatastrofilta näyttelijämiehen lentotaidon ansiosta. Perhe matkusti heidän yksityiskoneellaan Floridasta Los Angelesiin. Perheellä on toinen koti Brentwoodissa.

63-vuotiaalla näyttelijällä on kaksi lasta, 17-vuotias Ella Bleu ja kuusivuotias Benjamin. Perheen vanhin poika kuoli taannoin 16-vuotiaana sairautensa aiheuttamaan kohtaukseen. RadarOnlinen mukaan Travoltan perhe pakeni juuri ennen hurrikaanin saapumista heidän asuinkaupunkiinsa, Ocalaan.

Splash
Splash