Kätevä aurinkotuoli kätkee ja tarjoilee oluttölkkejä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Esittelimme aiemmin Staran lukijan tekemän upean keksinnön, jossa henkilö esitteli kehittelemänsä kukka-astian ja olutsäiliön yhdistelmän. Nyt videolla nähdään miten eräs mies on piilottanut oluttölkkinsä kätevästi aurinkotuolin sisälle.

Matt Thompson -niminen mies esittelee YouTube-videollaan puusta tehdyn aurinkotuolin. Aurinkotuoli ei ole tavanomainen siinä mielessä, että siihen kiinnitetty lisäosa kätkee sisäänsä jääkylmiä oluita, jotka tulevat suoraan henkilön käteen hauskan mekanismin ansiosta.

Aurinkotuolissa on kiinni puinen hyllykkö, jonka sisältä vierii oluttölkkejä kun aurinkotuoliin istunut henkilö vääntään kahvasta. Hyllykön sisällä on tölkeille sopiva säilytystila ja kylmiö, joka viilentää oluttölkit sinne kaadettujen jääpalojen avulla.