Kylie Jenner paljasti: Ihastuksen kommentti sai ottamaan huulitäytteet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kris Jennerin lapsista nuorin, Kylie, on pitkään puhuttanut nuoria naisia huuliensa ansiosta. Aluksi Kylie yritti peitellä totuutta, mutta lopulta hän viimein tunnusti, että muhkeat huulet eivät olleet pelkästään meikin ansiota vaan hän oli ottanut huuliinsa täytettä.

Nyt Kylie Jenner on paljastanut, mikä sai hänet ajattelemaan jo teini-ikäisenä huulitäytteiden ottamista. Kylie oli ollut ihastunut poikaan, jolta tyttö sai ensisuudelmansa. Suukon jälkeen poika oli kommentoinut Kylielle, että hän oli ajatellut Kylien olevan huono suutelija, koska hänellä oli niin pienet huulet.

Ihastuksen sanoma kommentti oli satuttanut Kyliea ja saanut hänet haaveilemaan isommista huulista. Lopulta Kylie ei ollut enää Daily Mail -sivuston mukaan pystynyt vaientamaan sisäistä ääntään vaan hänen oli pakko ottaa huuliinsa täytettä, että saisi itselleen paremman olon omasta ulkonäöstään.