Seniori ja pentu kilpailivat – kumpi voitti spagetinsyöntikilpailussa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Eläinvideoiden parasta antia on niissä ilmaantuva hyväntuulisuus. Ankean arkiviikon keskellä saa kevyempää ajateltavaa, kun katsoo Youtubesta esimerkiksi seuraavaksi esittelemämme videon kahdesta kultaisestanoutajasta. Koirille järjestettiin syömiskilpailu.

Josh Mackow on julkaissut Youtubeen videon, jossa hänen kaksi koiraansa ahmivat keitettyä nauhamakaronia kilpaa. Vastakkain ovat kymmenen kuukauden ikäinen pentu ja 11-vuotias seniori. Nuori koira on heti kuvauksen alussa intopiukeana.

Mikäli et halua tietää voittajaa etukäteen, kannattaa jutun lukeminen lopettaa tähän ja siirtyä suoraan videoon. Muille kerrottakoon, että vanhempi kultainennoutaja ahmaisee spagettikasan suuhunsa kahdella haukulla. Lattialle jää vain muutama kuolatippa merkiksi siitä, että herkku oli mieleinen. Vanha voittaa nuoren.