Fitness-bloggaaja lopetti bikinikuvien julkaisemisen – menetti heti 70 000 seuraajaa

Fitness Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kanadalainen Sophie Gray piti aiemmin fitness-kanavaa Instagramissa, jonne nainen tapasi julkaista inspiroivia kuvia hänen treeneistään ja kiinteistä vatsalihaksistaan. Lopulta hänen oma elämäntyylinsä ja sen esitteleminen alkoivat ahdistamaan naista, koska hänelle itselleen tuli sellainen olo, että hän ei riitä.

Sophie Gray tajusi omaa oloaan tunnustelemalla, että varmasti myös moni hänen kuviaan katseleva tuntee samalla tavalla. Gray päätti tehdä täyskäännöksen muuttamalla hänen kanavansa myönteisemmäksi ja hyväksyvämmäksi kanavaksi, jonka kuvien on tarkoitus vahvistaa ihmisten itsetuntoa ja vartalokuvaa.

Gray oli ahdistunut siitä, että hänen kanavansa suosio oli aiemmin täysin riippuvainen siitä miten lihaksikas ja rasvaton vartalo hänellä oli. Nainen menetti Daily Mail -sivuston mukaan uuden Wayofgray-nimisen kanavansa vuoksi yli 70.000 fania, mutta Sophie Gray kertoo silti olevansa paljon onnellisempi tällä hetkellä.

I'm called brave for being myself, for owning my truth and sharing the real side of my life through social media. How fucking sad is that? It's sad because filtered photos are the norm when it comes to social media. It's sad because it's unique to actually celebrate yourself. It's sad because, as women, we have blindly accepted the truth that who we actually are isn't worth being seen. I am fucking over it. I am over pretending to be okay when my body get sexualized. I am over laughing at jokes that aren't funny. I am over worrying about how I look when I go out. I am over being ashamed of my body. I am over feeling like I need to put makeup, brush my hair and put myself together to be seen as socially acceptable. I am over being someone other than my fucking self. I want you to be over it, too. I want YOU to celebrate YOU. Not the person you think you should be. Not the person you pretend to be for validation. Not the person who's more widely accepted in this world. Not the person who's silencing their truth. You, I want you to be you. Because who you are is fucking awesome. #loveyourself @traceyjazminphoto

A post shared by Sophie Gray (@wayofgray) on

https://www.instagram.com/p/BYRStmoBQ11/?hl=en&taken-by=wayofgray