Komeat poliisit saivat netin sekaisin – naiset anelivat viranomaisia luokseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Univormut ovat viehättäneet naisia kautta aikojen. Virka-asuiset poliisit saattavatkin saada hameväen ihastelevia silmäyksiä osakseen tavallisia kaduntallaajaa enemmän. Gainesvillen poliisit ovat nyt nousseet nettijulkkiksiksi.

Kolme konstaapelia poseerasi sunnuntaina Facebookiin julkaistussa kuvassa. Kuvan saatesanoina kerrottiin, että konstaapelit Nordman, Hamill ja Rengering ovat valmiina työskentelemään hurrikaani Irman jälkimainingeissa. Kuva alkoi saamaan runsaasti huomiota etenkin naisilta. Osa neitokaisista suorastaan aneli, että konstaapelit tulisivat varmuuden vuoksi tarkastamaan myös heidän hyvinvointinsa.

Jotkut kuvaa kommentoinneista naisista alkoi suunnitella jopa lain rikkomista, jotta saisi kuvan viranomaiset luokseen. Poliisit päivittivät myöhemmin kuvan tekstiä, että kaksi heistä on onnellisesti naimisissa, mutta sinkkuna oleva konstaapeli Rengering on sijoitettu suojeluohjelmaan kiimaisten puumien takia. He myös kielsivät naisia soittamasta hätänumeroon konstaapeleita tavoittaakseen.

Officers Nordman, Hamill and Rengering…part of the night crew getting ready to do some work.#IrmaUPDATE:1. We…

Publié par Gainesville Police Department sur dimanche 10 septembre 2017