Hittimittari-ohjelma tekee paluun estradilla – mukana myös Mikko Alatalo

Viihdeuutiset · Stara.fi

1980-luvulla uutta popmusiikkia suomalaisille televisiossa esitellyt Hittimittari sai erittäin merkittävän jalansijan ja on edelleen yksi maamme pophistorian legendaarisimmista ohjelmista. Nyt Hittimittari tekee paluun, mutta television sijaan teatterin lavalle. Sen tähtenä nähdään tuttuun tapaan Mikko Alatalo.

Hittimittari Remix Show on Tampereen Yo-talon syksyn musiikkiesitys, jossa nähdään Alatalon lisäksi tangoprinsessa Erika Vikman ja musiikin ja teatterin monitaituri Sami Hintsanen. Luonnollisesti esitys vie katsojansa 1980-luvun musiikkiohjelman ja aikakauden hittien pariin.

Esityksessä on mukana musiikkia niin Suomesta kuin ulkomailtakin, ja esityksessä nähdään myös ohjelman alkuperäistä arkistomateriaalia. Hittimittarin yleisö pääsee osallistumaan noin puolitoistatuntiseen esitykseen äänestämällä illan lopuksi voittajakappaleen.