Hurrikaanin tuhoja korjataan – nunna tarttui moottorisahaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Katastrofien jälkeen ihmiset yhdistävät voimansa ja aloittavat sinnikkään eheytymistyön. Yhdysvalloissa Floridan osavaltiossa riehunut hurrikaani Irma on aiheuttanut mittavia aineellisia vahinkoja ja ainakin kuuden ihmisen kuoleman. Miami-Daden poliisi on twiitannut esimerkillisestä raivaushengestä.

Poliisin Twitter-sivulle on julkaistu video sisar Margaret Annin suorittamasta raivaustyöstä, jossa nunna on tarttunut moottorisahaan. Hän pilkkoo kaatunutta puuta pienemmäksi musta virka-asu tuulessa lepattaen. Vaikka näky on hieman koominen, osoittaa nunna toimeliaisuudellaan mistä vahinkojen korjaamisessa on kyse. Tärkeintä on palata takaisin arkirytmiin ja jatkaa elämää.

Hurrikaani Irma teki valtaisaa tuhoa Karibianmeren saarilla ja Yhdysvaltain kaakkoisosissa. Tänä vuonna Atlantin hurrikaanikaudella on muodostunut jo 11 trooppista myrskyä. Kausi kestää marraskuun loppupuolelle saakka.