IL: Jari Sillanpää kärysi huumeista – poliisi sai kiinni auton ratista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkilaulaja Jari Sillanpää on parhaillaan kovasti esillä Vain elämää -ohjelmassa esiintymisen myötä, mutta nyt Iltalehti uutisoi hänen jääneen tiistai-iltana poliisin haaviin Helsingissä. Sillanpään epäillään ajaneen autoa amfetamiinin vaikutuksen alaisena.

Lehden mukaan poliisipartio kiinnitti huomiota epävarmasti käyttäytyneeseen ajoneuvoon, jonka se pysäytti. Ajoneuvon kuljettajana oli Jari Sillanpää. Huumetestin jälkeen Sillanpää vietiin verikokeeseen ja hänen asuntoonsa tehtiin kotietsintä. Laulajaa epäillään huumausaineen vaikutuksen alaisena ajamisesta, mutta poliisi ei vahvistanut epäillyn henkilöllisyyttä. Iltalehden mukaan tapauksella oli kuitenkin useita silminnäkijöitä.

Sillanpään tähdittämä Vain elämää -ohjelma käynnistyi äskettäin menestyksekkäästi Cheekin jaksolla, jota seurasi yli miljoona katsojaa. Sillanpään oman päivän jaksossa tangokuningas kertaa hyvin henkilökohtaisia muistoja ja murtuu kyyneliin useammankin kerran. Päivänsä aikana Sillanpää kertoi esimerkiksi lapsuudestaan. Lisäksi hän kertoi avoimesti seksuaalisesta suuntautumisestaan.

– Mun pitkäaikaisin kundikaveri oli monilla keikoilla mukana ja fanit tunsi hänet ja ostivat hänelle lahjoja. Ei se ollut mikään juttu, että Jarilla oli miesystävä. Siihen aikaan se oli vaan, että Suomi oli sellainen. Mediakin halusi peittää sitä. Mä en oo ikinä ollut kaapissa, Jari Sillanpää kertoi.