Kendall Jenner haastettiin oikeuteen – Tupacin valokuva paidassa oli liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka Kendall ja Kylie Jenner joutuivat vetämään myynnistä useita lyhythihaisia paitoja, joihin oli painettu tunnettujen artistien kuvia ilman lupaa. Paidoissa esiintyivät muun muassa Notorious B.I.G., Tupac, Pink Floyd ja Ozzy Osbourne. Nyt nuoret julkkistytöt ovat joutuneet ongelmiin.

Kendall ja Kylie olivat pahoillaan tapahtuneesta ja pyysivät julkisesti anteeksi. Se ei kuitenkaan riittänyt esimerkiksi edesmenneen räppäri Tupacin valokuvan aikoinaan ottaneelle valokuvaaja Al Pereiralle, joka on nyt haastanut Kendall Jennerin yhtiön oikeuteen, TMZ kertoo.

Valokuvaajan mukaan Kendall Jenner Inc. ei olisi saanut julkaista paidoissaan valokuvaa Tupacista ja kahdesta muusta rap-legendasta. Vireillä on myös kaksi muuta kannetta samoista paidoista, joten ne voivat nyt tulla kalliiksi nuorelle supermallille ja yrittäjälle.