Nick Nolte vei lapsensa tivoliin – asuvalinta kerää kritiikkiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nick Nolte aloitti uransa mallina 1960-luvun loppupuolella. Kaukana ovat ajat, jolloin näyttelijä valittiin myös maailman seksikkäimmäksi mieheksi vuonna 1992. Nyt 76-vuotias näyttelijä on vienyt tyttärensä tivoliin.

Jos ei tietäisi, että Malibussa otetuissa valokuvissa on arvotettu veteraaninäyttelijä, voisi kameramiehen luulla ottaneen kuvat ”parempien Kemppaisten” tapahtumaan eksyneestä laitapuolen kulkijasta. Yhdeksänvuotiaan tyttärensä kanssa tivoliin tulleella miehellä oli yllään pyjamahousut ja erittäin hikinen kauluspaita. Tytön äiti Clytie Lanea ei ollut mukana.

Nick Noltella on tiettävästi ollut ongelmia alkoholin kanssa. Hänen tunnetuimpia elokuviaan ovat muun muassa 48 tuntia, toiset 48 tuntia, Beverly Hillsin pummi, Vuorovetten prinssi ja Veteen piirretty viiva. Nolte on esiintynyt yli 40 elokuvassa uransa aikana. Näyttelijällä on kaksi lasta, Brawley ja Sophie Lane.

Splash
Splash
Splash