Maailman mukavin sänky sijaitsee Lontoossa – yöpymisen hinta 1 650 euroa

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Luksushotellit ympäri maailmaa yrittävät alituisesti parantaa palveluaan monin keinoin. Pelkkä viisi tähteä ei ole enää vuosiin ollut takuu laadusta, mutta maailmalta löytyy vielä todellisia luksushotelleja, jotka ottavat viisi tähteään vakavasti. Yksi niistä on Lontoon Savoy-hotelli.

Lontoon Savoy on nyt esitellyt kuninkaallisessa sviitissään sijaitsevan sängyn, joka on nimetty koko maailman mukavimmaksi. Sängyn patja on täytetty Khangain alueelta kerätyllä mongolialaisen jakkihärän karvoilla, joka on äärimmäisen kallista materiaalia ja vaikeaa saada.

Karva on pehmeämpää kuin kashmir ja lämpimämpää kuin merino. Lisäksi karva hylkii hajuja ja kosteutta. Samanlaisen sängyn voi ostaa myös kotiin 83.000 eurolla ja patjan 15.500 eurolla. Sängyn on suunnitellut Lontoon Savoyn tilauksesta Tengri.

Splash
Splash