Mitä ihmettä? Harrison Ford ryhtyi ohjaamaan liikennettä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

New Yorker asukkaat saivat taannoin hieraista silmiään tunnetun Hollywood-näyttelijän ilmestyttyä ohjaamaan heidän liikennettään. Indiana Jones -roolista tunnettu Harrison Ford alkoi nimittäin yllättäen toimittamaan amatööriliikennepoliisin virkaa.

75-vuotiaan tähden limusiini oli juuttunut liikenneruuhkaan Queens-Midtownin tunnelin lähettyville Manhattanilla. Yllättäen Ford astui ulos autosta ja otti ohjat omin käsiinsä.

Aurinkolaseihin ja pukuun sonnustautunut näyttelijä alkoi antamaan liikenneohjeita muille autoilijoille. Ilmeisesti tämä tehosi, Daily Mail -lehden mukaan Ford pääsi pian nousemaan takaisin limusiininsa kyytiin jatkaakseen matkaansa. Erikoinen välikohtaus päätyi videolle tilannetta todistaneen henkilön toimesta.

Vanhasta iästään huolimatta Harrison Ford ei ainoastaan ohjaile liikennettä sille päälle sattuessaan, vaan näyttelee edelleen myös Hollywood-elokuvissa. Hänet tullaan näkemään seuraavaksi Blade Runner 2049 -elokuvassa, joka on jatkoa vuonna 1982 ilmestyneelle sci-fi -elokuvalle.