Nuorallakävelijät naimisiin 120 metrin korkeudessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mickey Wilsonin ja Purple McMullen-Lairdin liiton voisi kuvailla olevan hataralla pohjalla. Onneksi tässä tapauksessa termin erittäin kirjaimellisessa mielessä, sillä pariskunta meni naimisiin 120 metrin korkeudella sijainneella nuoralla kävellen.

Mickey ja Purple astelivat kummatkin Utahissa sijaitsevan valtavan kraaterin yläpuolelle sijaitsevalle alttarille nuorta pitkin. Häävieraiden ei sentään tarvinnut tehdä samoin, vaan he seurasivat seremoniaa turvallisesti kraaterin reunoilta käsin.

Pariskunta teeskenteli Inside Edition -sivuston mukaan tiputtaneensa sormuksensa rotkoon vihkimisen aikana. Vielä enemmän vieraita tosin järkytti epäilemättä se, että vihkivalojen vannomisen jälkeen hääpari suoritti benjihypyn alas alttarissa olleesta reiästä.

Hurjapäinen seremonia ikuistettiin verkossa sittemmin jaetuiksi videoiksi ja kuviksi. Mickey Wilson on ollut otsikoissa myös aikaisemmin, sillä hän pelasti viime talvena hiihtohissiin repustaan jumiin jääneen miehen nuorallakävelykykyjensä avulla.

 

Here it is! Our edit of favorite moments from our wedding ceremony. Captured with my iPhone 7 plus and EVO Gimbals Shift stabilizer by our amazing friend Tarzen P Curtis Kensinger. Sending love and gratitude to all our friends and family that helped us. Make sure to turn on sound and HD 🤙#wilsonslackerwedding #wildwilsons

Publié par Mickey Wilson sur vendredi 1 septembre 2017

Video from the wedding ropeswing. Crossing the threshold into marriage. Taking the plunge. Insert pun here. 😂🤙 thanks for all the safety help and rigging @whitethunder88 and @tarzen7305

Publié par Mickey Wilson sur vendredi 1 septembre 2017

I love you Purple Wilson!!!! You were the most stunning and breathtaking bride. This was the best day of my life.

Publié par Mickey Wilson sur mardi 29 août 2017