Kim Kardashianin tiukka toppi kovilla – povi pullisteli sisällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kim Kardashian shokeeraa mielellään ihmisiä erikoisilla asuvalinnoillaan ja uusilla hiustyyleillään. Kim nähtiin juuri hyvin tiukassa mustassa lateksiasussa, jossa hän onnistui kääntämään kaikkien päät. Osa asun näyttävyyttä oli uusi upea hopeanharmaa hiustyyli.

Eilen Kim kuvattiin uudessa harmaassa hiustyylissään Los Angelesin Bel Airissa, jossa Kim suuntasi autolleen tiukkaan toppiin pukeutuneena. Hänen muodokas povensa pullisteli asun sisällä näyttävästi.

Kim Kardashian on vaihdellut tiuhaan hiustensa pituutta, väriä ja mallia taitavasti kiinnitettyjen peruukkien avulla. Peruukit ovat olleet niin onnistuneita, että ne ovat näyttäneet aivan naisen omilta hiuksilta. Tällä kerralla kyseessä ei kuitenkaan ollut peruukki, minkä Kim paljasti omalla Twitter-kanavallaan.

Splash
Splash
Splash
Splash