Mies yritti napata rottaa kissansa avulla – kaikki meni täysin pieleen!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viraalihitiksi nousseella videolla tavataan brasilialainen nuori mies, joka yritti päästä eroon rottaongelmasta kissansa avulla. Valitettavasti suurikokoinen rotta osoittautui liian pelottavaksi vastukseksi niin kotikissalle kuin hänelle itselleenkin.

Hämmentävällä videolla nuorukainen yrittää ensin saada rottaa pois piilopaikastaan kumilastalla. Hän ei ole kuitenkaan selkeästi valmis kohtaamaan rottaa. Mies nimittäin panikoi rotan juostessa häntä kohti.

Sekä kurkku suorana huutava mies että hänen kissansa yrittävät kauhuissaan juosta rottaa karkuun. Lopulta mies tajuaa avata vessan oven ja juosta ulos. Kissa tekee samoin, ja on vähällä jäädä oven väliin.

Koominen video lähti leviämään verkossa sen jälkeen, kun se jaettiin Reddit-sivustolla. Alkuperäinen video on sittemmin kadonnut Youtubesta, mutta kuten arvata saattaa, se korvattiin nopeasti uudella.