Taiteilija esittää presidentit hipstereinä – mukana Trump, Putin ja Obama

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hipstereiden aikakausi on jatkunut jo vuosien ajan, vaikka ilmiö vaikuttaakin välillä olevan jo menossa ohi. Hipsterikulttuurin ilmiöille on naurettu jo pitkään, ja nyt samalla linjalla jatkaa myös taiteilija Amit Shimoni. 30-vuotias taiteilija on nimittäin esittänyt julkkistähtiä hipstereinä.

Alla nähtävissä HIPSTORY-kuvasarjan kuvissa hipstereinä nähdään muiden muassa Donald Trump ja hänen edeltäjänsä Barack Omaba sekä Venäjän presidentti Vladimir Putin. Teoksillaan Shimoni kertoo halunneensa yhdistää Y-sukupolven ja presidenttien sukupolvet toisiinsa.

– Hipsteriys ei ole mikään erityinen pukeutumisen tyylisuunta, vaan se on ennemminkin elämäntyyli pukeutumiseen ja käyttäytymiseen. Näen hipstereiden kuitenkin peilaavan epätasapainoa sukupolvien välillä, Amit Shimoni kertoo.

Splash
Splash
Splash
Splash