Näin Texasissa: Miehet ajoivat autolla syvässä vedessä – pelastivat tulvan uhreja

Ohhoh! · Tim Isokivi

Edes yli kahden metrin korkeudelle yltävä tulvavesi ei hidastanut neljää texasilaismiestä ja heidän avolava-autoaan. Tuoreella videolla he nimittäin ajavat valtavan vesimassan halki, vaikka sen pinta yltää heidän rintakehäänsä saakka.

Texasin Vidorissa kuvatulla videolla miehet ajavat autollaan tulvavedessä etsien saarroksiin joutuneita ihmisiä. Avolava-auto liikkuu eteenpäin yllättävänkin sujuvasti, vaikka vesimassa peittää paikoitellen ajoneuvon konepellin.

Luonnonkatastrofi ei tunnu vaikuttaneen miesten mielialaan, sillä he vitsailevat tilanteesta vahvalla Texasin murteella. Auton päästessä matalampaan kohtaan myös auton ohjaamossa oleva vesi alkaa vähitellen laskea.

Texasin tulvat johtuivat osavaltiota koetelleesta taannoisesta huriikaani Harveysta. Niin hurrikaani Harveyn kuin pian sen jälkeen riehuneen hurrikaani Irman aiheuttamia tuhoja korjataan edelleen.