Mies puhuu täydellisesti 12 eri aksenttia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Englannin kieli saattaa kuulostaa yllättävänkin erilaiselta riippuen siitä, missä päin maailmaa puhuja asuu. Esimerkiksi skottien tai irlantilaisten puhuma englanti saattaa kuulostaa hyvinkin erikoiselta pääasiassa amerikanenglantiin tottuneille kuulijoille.

Tuoreella Youtube-videolla kisamatkoja järjestävään Football Road Trips -ryhmään kuuluva Kai Lewis esittelee kykyjään puhua englantia useilla eri aksenteilla. Miehen ystävät huutelevat hänelle eri maita ja alueita, ja Lewis vastaa pyyntöihin puhumalla täydellisesti niiden asukkaiden murretta.

Lewis kuullaan puhumassa yhteensä 12 toisistaan poikkeavalla korostuksella ja murteella. Näiden joukossa ovat muun muassa irlantilaisittain, skottilaisittain, ranskalaisittain, eteläafrikkalaisittain ja australialaisittain puhuttu englanti.